Camera-app Op Pixel-smartphones Ontvangt Night Sight-functie

pixel-3-night-sightGoogle toonde bij de introductie van de Pixel 3 en de Pixel 3 XL een nieuwe camera-functie, genaamd Night Sight. Deze functie was bij de lancering nog niet beschikbaar, maar de komende dagen zal daar verandering in gekomen.

Aan de achterkant van de Pixel 3-smartphones zit gewoon een enkele camera. Google denkt met behulp van kunstmatige intelligentie dezelfde effecten te kunnen creëren als toestellen met een dual-camera. Met functies als Top Shot, Super Res Zoom en Night Sight bewijst Google dat één camera voldoende is om uitstekende foto’s te kunnen maken.

Night Sight was echter nog steeds niet te vinden in de Camera-app. Gelukkig heeft Google nu laten weten dat de functie de komende dagen via een update voor de Camera-app zal worden uitgerold. De functie komt ook naar de eerste en tweede generatie Pixel-smartphones.

Night Sight
Night Sight lijkt veel op Nightscape van OnePlus en de nachtmodus van Huawei. Deze functies zorgen ervoor dat je zonder flitser foto’s kunt maken in het donker. Softwarematig zal de omgeving worden verlicht, waarbij kunstmatige intelligentie de juiste kleuren zal kiezen. De camera maakt tijdens dit proces gebruik van HDR+, waarbij negen tot vijftien frames worden vastgelegd wanneer je op de shutter-knop drukt. Met behulp van een langere sluitertijd kan meer licht worden vastgelegd. Via image processing worden de beelden vervolgens samengevoegd om één goed verlichte foto te creëren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.