Xiaomi Pocophone F1 Vandaag In De Aanbieding Voor €249,-

pocophone-f1Xiaomi heeft eerder dit jaar de eerste smartphone onder de nieuwe merknaam Pocophone aangekondigd. Met de Pocophone F1 weet Xiaomi een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding te leveren. Daarnaast is de smartphone vandaag in de aanbieding voor slechts €249,-, wat de Pocophone F1 nu nog aantrekkelijker maakt.

De Pocophone F1 kreeg bij de lancering een adviesprijs mee van €329,-, wat al een zeer aantrekkelijke prijs is voor de hardware die je hiervoor terugkrijgt. Mocht de prijs je toen nog niet hebben overgehaald om de smartphone te bestellen, dan heb je geluk. Aandaag kun je de smartphone hier namelijk bestellen voor slechts €249,-.

Voor deze prijs krijg je een high-end smartphone met een 6,18-inch lcd-scherm (2246×1080 pixels), een Snapdragon 845-processor, 6GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 12MP + 5MP dual-camera aan de achterkant, een 20 megapixel camera aan de voorkant, een 4000 mAh accu, een vingerafdrukscanner en een 3,5mm koptelefoonaansluiting. Ook heeft Xiaomi al bekendgemaakt dat de smartphone gegarandeerd een Android Q-update zal ontvangen.

Wees er wel snel bij, want de actie is alleen vandaag geldig.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.