Teaser ASUS Max Pro M2 Toont Driedubbele Camera

ASUS-Max-Pro-M2ASUS zal op 11 december de ZenFone Max Pro M2 game-smartphone introduceren. Om ons alvast lekker te maken heeft ASUS nu een teaser gedeeld waarop we een driedubbele camera zien staan.

Geruchten over een driedubbele camera werden eerder al verspreid door de bekende tech-lekker Roland Quandt. Dankzij de eerste teaser van de ZenFone Max Pro M2 kunnen we dit gerucht nu bevestigen.

We zien op de teaser dat de smartphone drie verticaal gestapelde camera’s aan de achterzijde heeft. Ook zien we een notch aan de bovenkant van het scherm. Volgens de geruchten is dit scherm 6-inch groot met een resolutie van 1080 x 2280 pixels en een 19:9-beeldverhouding. Ook heeft het scherm vrij dunne schermranden.

ASUS-Max-Pro-M2-teaser

Intern beschikt de smartphone waarschijnlijk over een Qualcomm Snapdragon 660-processor, 4GB of 6GB werkgeheugen en 64GB of 128GB opslagruimte. De primaire camera heeft een resolutie van 13 megapixels.

ASUS zal de Max Pro M2 in december officieel introduceren. Het is nog onduidelijk of de smartphone ook in Nederland op de markt zal verschijnen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.