Xiaomi Mi A1 Ontvangt Android 9.0 (Pie)-update

Google-Xiaomi-Mi-A1Xiaomi is begonnen met de uitrol van Android 9.0 (Pie) voor de Xiaomi Mi A1 toestellen in Nederland. De update brengt onder andere Dual 4G VoLTE-functionaliteit en FM-radio met zich mee.

Verschillende Xiaomi Mi A1-gebruikers in Nederland en België melden dat ze een update naar Android 9.0 (Pie) hebben ontvangen. De update is 1075 MB groot en brengt een aantal nieuwe features met zich mee. Zo kunnen gebruikers na het installeren van de update gebruikmaken van Dual 4G VoLTE-functionaliteit, gebarennavigatie, Dashboard en een FM-radio-app. Ook zijn er veranderingen aan de interface doorgevoerd.

Gebruikers kunnen dankzij Dual 4G VoLTE voortaan ook met twee simkaarten tegelijkertijd bellen en actief blijven op 4G-internet. Je kunt deze functie activeren via ‘Instellingen’ -> ‘Netwerk en internet’ -> ‘Mobiel netwerk’.

Daarnaast brengt de update een Wind Down-mode en nieuwe niet-storen-modus met zich mee, die de kleuren van het scherm aanpassen wanneer je niet gestoord wilt worden of naar bed gaat.

Hebben jullie de Pie-update al ontvangen?

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

3 Reacties

  1. Pascal schreef:

    Update ontvangen , maar er zijn problemen met 4G

  2. Wouter schreef:

    Helaas wordt sinds de update LTE band 20 niet meer gebruikt dus is in veel gevallen 4G niet meer te gebruiken. In elk geval in Nederland (Tele2) geeft dit problemen.

  3. Pascal schreef:

    Na update januari, probleem opgelost in België

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.