Aankomende iPhones Krijgen Net Als Samsung-smartphones Een Gat In Het Scherm

Samsung-Galaxy-A8s-kleurenSamsung heeft met de introductie van het zogeheten Infinity O-display een interessante oplossing gevonden voor de lelijke notch. Apple lijkt dit ook in te zien en zal volgens de geruchten in 2020 een iPhone op de markt brengen die is voorzien van een vergelijkbaar scherm.

Samsung heeft het niet zo met de grote notch aan de bovenkant van het scherm. Inplaats daarvan heeft Samsung een scherm gemaakt met een zeer klein gaatje voor de selfie-camera. Hierdoor blijft er veel meer ruimte over voor het scherm. In 2019 krijgen we veel meer Android-smartphones te zien met een dergelijk scherm, waaronder de Galaxy S10, maar ook toestellen van andere fabrikanten.

Als we tech-lekker Ice Universe mogen geloven zal Apple deze trend ook volgen en krijgen we in 2020 de eerste iPhones te zien met een gat in het scherm voor de selfie-camera. In 2019 zal Apple dus opnieuw gebruikmaken van de bekende notch. Volgens WCCFTech wacht Apple nog even met het gebruik van de technologie zodat de technologie wat ‘volwassener’ kan worden. Apple zal in hetzelfde jaar waarschijnlijk ook voor het eerst 5G gaan ondersteunen.

Neem dit gerucht voorlopig nog wel met een korrel zout, aangezien Ice Universe het wel vaker bij het verkeerde einde heeft gehad.

via [hardware.info]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.