“Google Zal Pixel 3 Lite Deze Lente Introduceren”

Google-Pixel-3-Lite-Lite-XLEr gaan al langer geruchten rond over de Pixel 3 Lite en de Pixel 3 Lite XL. Volgens de laatste berichten zal Google deze goedkopere versies van de Pixel 3-smartphone deze lente officieel introduceren.

De nog onaangekondigde Pixel 3 Lite en Lite XL zijn al in het wild gespot, waardoor we al het nodige weten over deze toestellen. De Lite-varianten van de Pixel 3 zijn de eerste mid-range smartphones van Google sinds de Nexus 5X. Volgens bronnen van Android Police zal Google de smartphone deze lente presenteren. Een exacte releasedatum kon de bron nog niet geven.

Er is nog veel onduidelijkheid over de specificaties, maar volgens de verwachtingen krijgen de toestellen een Snapdragon 670-chipset of een Snapdragon 710-chipset. De toestellen beschikken volgens de geruchten verder over 4GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte, een 12 megapixel camera aan de achterkant en een 8 megapixel camera aan de voorkant. De Pixel 3 Lite heeft een 5,5-inch scherm terwijl de Pixel 3 Lite XL is uitgerust met een 6-inch scherm.

De adviesprijs zal waarschijnlijk ergens tussen de 350 euro en 450 euro komen te liggen. De komende maanden zullen hoogstwaarschijnlijk meer details opduiken.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.