Android One-smartphone Xiaomi Mi A1 Nu Ook In Nederland Verkrijgbaar

Google-Xiaomi-Mi-A1Vorige maand heeft Xiaomi een zogeheten Android One-smartphone aangekondigd, oftewel een smartphone met stock-Android die als één van de eerste toestellen een update naar Android P zal ontvangen. De Xiaomi Mi A1 is nu ook in Nederland verkrijgbaar.

Google heeft in samenwerking met verschillenden fabrikanten een aantal Android One-toestellen uitgebracht, waarvan de Xiaomi Mi A1 de nieuwste is. Android One-smartphones draaien op een onaangepaste versie van Android en krijgen net als de Pixel en Nexus-toestellen als eerste een update naar de nieuwste versie van Android.

De Xiaomi Mi A1 beschikt onder andere over een metalen behuizing, een 5,5-inch scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een Snapdragon 625-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 3080 mAh accu, een 5 megapixel camera aan de voorkant en een 12 megapixel dual-camera met 2x optische zoom aan de achterkant.

De smartphone is in Nederland onder andere verkrijgbaar bij Belsimpel voor 259 euro. Op dit moment is alleen de zwarte uitvoering te bestellen.

via [technieuws]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.