“Goedkopere Uitvoering Samsung Galaxy S10 Heet Galaxy S10E”

Samsung-Galaxy-S10E-LiteGeruchten spreken al langer over de introductie van drie verschillende versies van de Galaxy S10. Zo komt Samsung naast de reguliere Galaxy S10 ook met de Galaxy S10 Plus en de Galaxy S10 Lite. Volgens tech-lekker Evan Blass verschijnt deze laatstgenoemde echter niet op de markt als S10 Lite, maar als de Galaxy S10E.

Evan Blass (@evleaks) is een doorgaans goedgeïnformeerde bron, die regelmatig juiste informatie deelt over onaangekondigde smartphones. Volgens hem gaat de goedkopere versie van Samsung’s aankomende vlaggenschip-toestel de Samsung Galaxy S10E heten. Een aantal dagen geleden dook een vergelijkbaar gerucht op, wat de betrouwbaarheid van deze bewering versterkt.

De Galaxy S10E krijgt volgens de geruchten een plat scherm inplaats van een scherm met gebogen schermranden. Wel zal het scherm net als bij de andere Galaxy S10-varianten vrijwel de gehele voorkant vullen en beschikken over een kleine uitsparing voor de selfie-camera.

De adviesprijs van de Galaxy S10E is nog niet uitgelekt, maar het toestel zal enkele honderden euro’s goedkoper zijn dan de Galaxy S10 en de Galaxy S10 Plus. De smartphone heeft een wat kleinere accu “3100 mAh”, geen vingerafdrukscanner in het scherm en een dual-camera aan de achterkant. De overige interne specificaties zijn gelijk aan die van de Galaxy S10.

De introductie van de Galaxy S10-serie zal op 20 februari tijdens een Unpacked-evenement in San Francisco plaatsvinden.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.