Chinese Fabrikant Doogee Komt In 2018 Met Gebogen Smartphone

Doogee-flexibel-schermHet ziet ernaar uit dat we het komende jaar veel smartphones met buigbare schermen te zien krijgen. Zo werkt Samsung aan de Galaxy X, heeft ZTE onlangs de Axon M geïntroduceerd en heeft Oppo onlangs een patent aangevraagd voor een buigbaar scherm. De Chinese fabrikant Doogee is nu ook begonnen met het ontwikkelen van een gebogen smartphone.

Fabrikanten als Samsung en LG werken al geruime tijd aan flexibele schermen. De Chinese fabrikant Doogee is nu echter ook begonnen met het ontwikkelen van dergelijke schermen. Volgens Evan Blass, die de bovenstaande afbeelding deelde op Twitter, zal Doogee in 2018 de eerste gebogen smartphone van de fabrikant introduceren. Het scherm op deze smartphone heeft een 18.5:9-beeldverhouding en intern vinden we 6GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte. Waarschijnlijk zijn de schermranden minimaal.

Doogee is in Europa een relatief onbekend merk, maar in China is Doogee een interessante speler op de smartphone markt. De toestellen van Doogee zijn zeer aantrekkelijk geprijsd.

via [nieuwemobiel]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.