“Sony Xperia L3 Gaat 199 Euro Kosten”

Sony-Xperia-L3-renders-1Sony zal tijdens de Mobile World Congress een nieuwe smartphone introduceren onder de naam Xperia L3. Van dit toestel zijn nu een aantal renders opgedoken. Ook weet de bron meer informatie te geven over de specificaties en de adviesprijs.

De afgelopen dagen zijn verschillende berichten opgedoken over een nieuwe budget-smartphone van Sony. Het gaat om de Sony Xperia L3 die van verschillende kanten te zien is op de boven- en onderstaande renders. De renders zijn gedeeld door de bekende tech-lekker Roland Quandt en tonen een toestel met een langwerpig scherm en een vingerafdrukscanner aan de zijkant.

Volgens Quandt is het scherm 5,7-inch groot en heeft het scherm een resolutie van 1440 bij 720 pixels. Aan de onder- en bovenkant van het scherm zien we dikke randen. Aan de achterkant vinden we een 13 megapixel dual-camera en aan de voorkant een 8 megapixel selfie-camera. Intern beschikt de Xperia L3 over 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte en een 3300mAh accu. De smartphone draait nog op Android 8.1 (Oreo).

Sony-Xperia-L3-renders-2

Als de informatie van Quandt klopt zal Sony de smartphone voor 199 euro op de markt brengen. De officiële introductie zal plaatsvinden tijdens de Mobile World Congress, die op 25 februari van start gaat.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.