Mogelijk Gratis Sonos-speaker Bij Pre-order Huawei P30

Huawei-P30-Pro-Sonos-SpeakerEr zijn afbeeldingen opgedoken die suggereren dat mensen die een pre-order plaatsen voor de Huawei P30 en P30 Pro gratis een Sonos-speaker ontvangen.

Evan Blass heeft via Twitter afbeeldingen gedeeld waarop de aankomende vlaggenschip-smartphone van Huawei samen te zien is met een speaker van Sonos. Dit doet vermoeden dat mensen die optijd een pre-order plaatsen als bedankje een Sonos-speaker cadeau krijgen. Fabrikanten geven namelijk vaak iets extra’s aan mensen die een pre-order voor een vlaggenschip-toestel plaatsen. Bij de afbeelding van de Huawei P30 Pro zien we naast de Sonos-speaker ook een draadloze oplader. Bij de aanschaf van de duurdere variant krijg je dus twee cadeautjes. Het is onduidelijk of het om een wereldwijde pre-order actie gaat of dat slechts een aantal landen gebruik kunnen maken van deze aanbieding.

Huawei-P30-Sonos-Speaker-pre-order

Op de afbeeldingen zien we de smartphones in verschillende kleuren. De Huawei P30 lijkt op de markt te verschijnen in de kleuren aurora-blauw, lichtblauw en zwart. Op de afbeelding van de P30 Pro zien we ook een rode variant. Verder zien we dat de P30 beschikt over een driedubbele camera terwijl de P30 Pro maar liefst vier camera’s aan de achterkant heeft. Het scherm neemt vrijwel de gehele voorkant in beslag en heeft een kleine inkeping in het scherm voor de selfie-camera. Huawei zal de smartphone op 26 maart officieel introduceren.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *