“Samsung Galaxy S10 Komt Ook In Goedkopere Uitvoering”

samsung-galaxy-s9-kleurenVolgens een verslag van Bloomberg krijgen we volgend jaar niet twee maar drie uitvoeringen van de Galaxy S10 te zien. Naast de reguliere S10 en de S10 Plus zou Samsung namelijk werken aan een goedkopere derde variant.

Er zijn steeds meer fabrikanten die een minder dure en minder krachtiger variant van hun vlaggenschip-toestel uitbrengen. Huawei bijvoorbeeld heeft ook een Lite-versie van de P20-serie en de Mate 20-serie uitgebracht. Samsung zou bij de Galaxy S10 vergelijkbare plannen hebben, aldus de bron.

De goedkopere Galaxy S10 zou geen gebogen schermranden hebben. Wel zit de vingerafdrukscanner net als op de S10 en S10 Plus onder het scherm verwerkt. Verder schrijft Bloomberg dat de S10-toestellen opnieuw worden voorzien van een oled-scherm en dat de randen nog kleiner zullen worden. Aan de achterkant vinden we een driedubbele camera, terwijl de selfie-camera mogelijk achter het scherm zit verwerkt. Ook zou Samsung ondersteuning voor 5G toevoegen. De 3.5mm koptelefoonaansluiting zal mogelijk verdwijnen.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.