Paars-gele Google Pixel 3a Te Zien Op Render

Google-Pixel-3a-paars_headerEvan Blass heeft weer een afbeelding gedeeld waarop de Google Pixel 3a ze zien is. Dit keer zien we een uitvoering in de kleuren paars/lilac.

De Pixel 3a is hieronder te zien. Het zou gaan om de paarse uitvoering, alhoewel de smartphone eerder de kleur lilac lijkt te hebben. De powerknop heeft een opvallende gele kleur. Dit tweekleurige design doet veel denken aan de Pixel 3 in de kleuren ‘Clearly White’ en ‘Not Pink’. De afbeelding toont verder dat de Pixel 3a net als de andere Pixel-toestellen beschikt over een enkele camera aan de achterkant. De gebruikte materialen voor de behuizing zijn minder premium dan die van de Pixel 3.

Google-Pixel-3a-paars

De camera aan de achterkant zou een 12MP resolutie hebben en de camera aan de voorkant een 8MP resolutie. Intern vinden we een Snapdragon 670- of Snapdragon 710-chipset, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte en eem 3.000mAh accu. Daarnaast zou er een 3.5mm koptelefoonaansluiting aanwezig zijn. Google zal de Pixel 3a en de Pixel 3a XL op 7 mei officieel introduceren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.