Motorola Moto E6 en Moto One Vision Te Zien Op Gelekte Renders

motorola-moto-e6-renderEr zijn twee renders opgedoken waarop twee onaangekondigde smartphones van Motorola te zien zouden zijn. Het gaat om de Moto E6 en de Moto One Vision.

De render van de Motorola Moto E6 is gedeeld door de website 91Mobiles. We zien zowel de voorkant als de achterkant van de smartphone. De Moto E6 krijgt een vrij saai uiterlijk met redelijk dikke schermranden. Onder het scherm vinden we het logo van Motorola. Aan de achterkant is een enkele camera met een led-flitser zichtbaar. We zien geen vingerafdrukscanner, iets dat zijn voorganger wel heeft. Waarschijnlijk gaat het ontgrendelen van de smartphone via gezichtsherkenning. De behuizing is gemaakt van plastic en waarschijnlijk heeft de Moto E6 een 3.5mm koptelefoonaansluiting en een usb-c poort.

Intern vinden we volgens de geruchten een Snapdragon 430-processor, 2GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte, een 13 megapixel rear-camera, een 5 megapixel selfie-camera en een 3000mAh accu. Het scherm zou 5,45-inch groot zijn en een resolutie hebben van 1440 bij 720 pixels. De smartphone draait op Android 9.0 (Pie).

De tweede render toont de Moto One Vision. De smartphone krijgt een dual-camera, die volgens de geruchten bestaat uit een 48MP en 5MP lens. Aan de voorkant vinden we een scherm met dunne schermranden en een kleine uitsparing voor de selfie-camera. De vingerafdrukscanner zit aan de achterkant. De Moto One Vision beschikt volgens de geruchten verder over een Samsung Exynos 9610-chip, 3GB of 4GB werkgeheugen, 64GB of 128GB opslagruimte en een 3500mAh accu. De smartphone is onderdeel van het Android One-programma.

moto-one-vision-render

Motorola heeft geen releasedatums bekendgemaakt, maar vermoedelijk zal de introductie van de Moto E6 en Moto One Vision op 15 mei plaatsvinden. Op deze dag heeft Motorola namelijk een evenement ingepland.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.