WhatsApp Nu Te Gebruiken Op Nokia 8110 4G

Nokia 8110 4GDe Nokia 8110 4G is een feature-phone die draait op KaiOS en onder andere ondersteuning heeft voor de Google Assistent. Er komen steeds meer functies naar toestellen met KaiOS. Zo is het vanaf nu ook mogelijk om WhatsApp te gebruiken.

HMD Global heeft de afgelopen jaren een hoop Nokia-smartphones op de markt gebracht, maar de fabrikant is ook actief op de markt van feature-phones. De Nokia 8110 4G is één van deze feature-phones. De telefoon draait op KaiOS en Google heeft al verschillende investeringen gedaan in dit besturingssysteem. Zo is de Google Assistent, Google Maps en Google Search aanwezig op KaiOS.

Er komen ook steeds meer apps van derden naar KaiOS. Zo is het nu mogelijk om WhatsApp te gebruiken door een update in de Store te downloaden.

De integratie van Whatsapp maakt de Nokia 8110 4G de ideale gsm voor op de festivalweide of vakantie. It’s the best of both worlds. Met de slimme feature phone kan je in alle rust genieten van je vrije momenten maar heb je tegelijk wel de mogelijkheid om met de meest populaire messaging-applicatie WhatsApp in contact te blijven met je vrienden en familie“, aldus de Marketing Manager Benelux bij HMD Global.

De update zal in fasen worden uitgerold, waardoor het even kan duren voordat iedereen WhatsApp op hun toestel heeft staan.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.