Renders Van Sony Xperia 2 Gelekt

Sony_Xperia_2_renderDe verkoop van de Sony Xperia 1 is nog niet eens gestart, maar renders van de opvolgers zijn nu al opgedoken. De Xperia 2 is kleiner dan zijn voorganger, maar veel andere kenmerken blijven gelijk.

Vanaf juni is de Sony Xperia 1 in Nederland verkrijgbaar. Veel mensen houden zich dus nog niet bezig met de Xperia 2. Toch heeft de bekende tech-lekker OnLeaks nu al wat renders weten te bemachtigen. Ook heeft hij een filmpje gedeeld waarin de smartphone van alle kanten te zien is.

Mochten de renders kloppen dan krijgt de Sony Xperia 2 opnieuw een 21:9-scherm. Het scherm is dit keer wat kleiner. In plaats van een 6,5-inch scherm is de Xperia 2 uitgerust met een 6,1-inch scherm. Aan de achterkant vinden we opnieuw een driedubbele camera. Dit keer zit de camera-module echter niet in het midden, maar aan de zijkant. Intern kunnen we een Snapdragon 855-processor verwachten in combinatie met 6GB werkgeheugen en een 3000mAh accu.

Het is nog onduidelijk hoeveel de Xperia 2 gaat kosten en wanneer Sony de smartphone officieel zal introduceren. De kans is groot dat de introductie tijdens de IFA-beurs zal plaatsvinden.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *