“Eerste Render Van OnePlus 8 Opgedoken”

OnePlus-8OnePlus heeft nog maar net de OnePlus 7T aangekondigd, maar de eerste details van de OnePlus 8 zijn nu al opgedoken. Er is namelijk een render van de OnePlus 8 gedeeld die een vrijwel randloos ontwerp toont en aan de achterkant beschikt over een verticale driedubbele camera.

De eerste renders zijn online gezet door de Indiase website CashKaro. CashKaro heeft de renders gemaakt in samenwerking met de doorgaans goedgeïnformeerde tech-lekker OnLeaks. In de render-video, die is gebaseerd op geruchten, zien we de OnePlus 8 vanuit alle hoeken.

De OnePlus 8 lijkt in deze render meer op de OnePlus 7 Pro dan op de OnePlus 7T. De aankomende vlaggenschip-smartphone zou beschikken over een glazen behuizing en een driedubbele camera die verticaal is geplaatst, niet horizontaal zoals bij de 7T. Volgens CashKaro krijgt de OnePlus 8 een 6,5-inch scherm en de mogelijkheid om draadloos op te laden. Het scherm heeft geen notch, maar wel een kleine uitsparing voor de selfie-camera. Een dergelijke uitsparing kennen we onder andere van de Galaxy S10.

Neem de geruchten over de OnePlus 8 voorlopig nog met een flinke korrel zout, want we verwachten dat de smartphone pas in mei van 2020 op de markt zal verschijnen.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.