Motorola One Vision Officieel Aangekondigd

Motorola_One_VisionMotorola heeft de opvolger van de Motorola One officieel aangekondigd. De nieuwe Android One smartphone heet Motorola One Vision en krijgt een adviesprijs mee van 299 euro.

Deze week heeft Motorola de vierde One-smartphone van het bedrijf gepresenteerd. De Motorola One Vision beschikt over een 6,3-inch fullHD+ LCD-scherm met een 21:9-beeldverhouding en een kleine uitsparing voor de 25 megapixel selfie-camera. Intern vinden we een Exynos 9609-processor, 4GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte die je kunt uitbreiden met een microSD-kaart, een 48MP + 5MP dual-camera, een 3.500mAh accu, een vingerafdrukscanner, een 3.5mm koptelefoonaansluiting en dual-SIM ondersteuning.

De smartphone is voorzien van kunstmatige intelligentie die onder andere moet helpen bij het maken van betere foto’s. Ook kun je de Motorola One Vision dankzij TurboPower na slechts een kwartier aan de lader weer 7 uur gebruiken.

Motorola_One_Vision-2

De Motorola One Vision draait op Android 9.0 (Pie) en maakt onderdeel uit van het Android One-programma. Hierdoor krijg je als gebruiker de garantie dat de smartphone minimaal 2 jaar lang Android-updates ontvangt en 3 jaar lang beveiligingsupdates. De One Vision is vanaf 1 juni verkrijgbaar in de kleuren Sapphire en Bronze voor een adviesprijs van 299 euro. Mensen die voor die tijd een pre-order plaatsen krijgen gratis Motorola Vervebuds 500-oordopjes met oplaadetui ter waarde van 129,99 euro cadeau.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.