Nieuwe Update Lost Prestatieproblemen Google Pixel 3 Op

Google-Pixel-3-XL-kleurenGoogle heeft een update uitgebracht die de prestatieproblemen op de Pixel 3 en Pixel 3 XL moet oplossen. De problemen worden volgens Google niet veroorzaakt door Digitaal Welzijn.

Consumenten klagen al sinds de lancering van de Google Pixel 3 (XL) over problemen met de toestellen. Zo verdwenen in het begin zomaar sms-berichten, waren er problemen met het beheer van het werkgeheugen en konden gebruikers de smartphone de eerste maanden niet repareren. Nu klagen gebruikers over prestatieproblemen, waarbij hun toestel niet stabiel presenteert. Voor dit probleem heeft Google nu gelukkig een update uitgerold.

Gebruikers met prestatieproblemen gaven op Reddit aan dat de smartphone weer stabieler presteert wanneer ze de dienst Digitaal Welzijn uitschakelen. Google laat in een reactie echter weten dat de problemen niet worden veroorzaakt door Digitaal Welzijn. Google heeft niet laten weten wat dan wel de oorzaak is. Het belangrijkste is echter dat Google nu een update uitvoert die een einde moet maken aan de framedrops in de interface.

Ervaren jullie ook problemen met de stabiliteit van de interface of hebben jullie nergens last van? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.