Google Pixel-smartphones Ontvangen Beveiligingsupdate Van December 2019

Google-Pixel-4-XLAan het begin van iedere maand brengt Google een nieuwe beveiligingspatch uit om de laatste kwetsbaarheden in Android aan te pakken. De beveiligingsupdate van december 2019 komt nu binnen op de Pixel-smartphones van Google.

Al voordat Google de beveiligingspatch van deze maand voor zijn eigen toestellen beschikbaar maakte, rolde Samsung de patch uit naar de Galaxy A50 en de Note 10-serie. Nu komt de patch van december 2019 echter ook binnen op de Google Pixel-smartphones.

Google laat via een Security Bulletin weten dat het bedrijf via de nieuwe patch 42 beveiligingslekken heeft gedicht. De update brengt ook gelijk nieuwe functies van de Pixel 4 naar oudere Pixel-toestellen. Het gaat om de Live Caption-functie en de Pixel Thema-app. Ook kun je met een veeg naar beneden de notificaties tonen.

De nieuwste update is beschikbaar voor de Essential Phone, de Pixel (XL), de Pixel 2 (XL), de Pixel 3 (XL) en de Pixel 3a (XL). Om de update te downloaden ga je naar ‘Instellingen‘ -> ‘Systeem‘ -> ‘Systeem-update‘.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.