Renders Tonen Google Pixel 4 Met Grote Camera-module

Google-Pixel-4-renderGoogle komt later dit jaar naar verwachting met de Pixel 4 en de Pixel 4 XL. Er zijn nu renders opgedoken waarop de smartphone te zien zou zijn. Het valt op dat de Pixel 4 een vrij grote camera-module heeft.

De renders zijn gedeeld door OnLeaks, een tech-lekker die regelmatig beelden van onaangekondigde toestellen op Twitter plaatst. De render van de Pixel 4 is overigens geen officiële render, maar een render die is gebaseerd op tot nu toe uitgelekte informatie. Het is dus mogelijk dat de uiteindelijke Pixel 4 er iets anders uit komt te zien.

Het meest opmerkelijke aan de render is de vierkante camera module aan de achterkant van de Pixel 4. Deze module is vrij groot en heeft een vergelijkbaar ontwerp als de camera van de Huawei Mate 20 Pro. We zien geen fysieke vingerafdrukscanner, wat kan betekenen dat de Pixel 4 beschikt over een in-display vingerafdrukscanner.

De geruchten spreken verder opnieuw over een notch in het scherm en een 3.5mm koptelefoonaansluiting zou opnieuw ontbreken. Naar verwachting zal Google de Pixel 4-serie in oktober officieel introduceren. Dit is nog vrij ver weg, waardoor we aanraden om de geruchten voorlopig nog met een korrel zout te nemen.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.