Motorola-smartphone Met Vierdubbele Camera Te Zien Op Render

Motorola-One-ProEr zijn renders opgedoken waarop we de vermoedelijke Motorola One Pro in verschillende kleuren zien. Een aantal dingen vallen op, waaronder de vierdubbele camera aan de achterkant.

De bovenstaande afbeelding is gedeeld door CashKaro. Volgens de bron gaat het om officiële persafbeeldingen. Op de smartphone staan een aantal details over de camera. Zo zou de smartphone een 48-megapixelsensor met pixels van 1,6 micron hebben. Ook staat er 13-81mm. Hieruit kunnen we opmaken dat de camera naast een reguliere lens ook een ultragroothoeklens en een telelens heeft. Het is onduidelijk wat de functie van de vierde lens is, maar hoogstwaarschijnlijk is het een dieptelens.

De smartphone krijgt naar verwachting de naam Motorola One Pro en beschikt volgens de geruchten over een Exynos 9609-processor, 4GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte en dus een vierdubbele camera. Ook zien we een scherm met een kleine druppelnotch. Het is nog onduidelijk wanneer Motorola de smartphone zal introduceren.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *