Samsung Galaxy S9 en Note 9 Hebben Problemen Met Nachtmodus Van Camera-app

Samsung-Galaxy-Note-9-cameraSamsung heeft onlangs een nachtmodus toegevoegd aan de camera-app op de Galaxy S9 en de Galaxy Note 9. Deze nachtmodus zorgt ervoor dat je betere foto’s kunt maken in het donker. Verschillende gebruikers melden echter dat de camera-app crasht wanneer ze de nachtmodus gebruiken.

De nachtmodus is een leuke toevoeging voor de camera-app op de Samsung-smartphones, maar dan moet de functie natuurlijk wel werken. Verschillende gebruikers melden namelijk dat ze de melding ‘camera failed’ te zien krijgen wanneer ze een foto willen maken met de functie ingeschakeld. Vervolgens sluit de camera af en kan de foto niet worden opgeslagen.

Het probleem komt niet bij iedereen voor en het is nog onduidelijk wat de oorzaak is van de crash. Samsung heeft ook nog niet gereageerd op de klachten. Er is wel een tijdelijke oplossing om de crash te voorkomen. Je moet hiervoor de fotogrootte veranderen van de standaard beeldverhouding van 4:3 naar 16:9. Dit kun je doen in de instellingen van de camera-app.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.