Nieuwe Renders Tonen De Nokia 7.2

Nokia-7.2-headerVorige maand doken foto’s op van een Nokia-smartphone met modelnummer TA-1198. Het was onduidelijk om welk toestel het ging, maar volgens nieuwe berichten zal HMD Global de smartphone op de markt brengen onder de naam Nokia 7.2. Nieuwe gelekte renders tonen de smartphone van alle kanten.

Op de onderstaande afbeelding zien we een render van een hoesjesfabrikant voor een doorzichtige Nokia 7.2-case. Het zijn geen officiële renders, maar ze geven wel een indicatie van wat we kunnen verwachten. Zo krijgt de Nokia 7.2 een druppelnotch, maar deze zal niet zo klein zijn als de renders doen vermoeden. De eerder gelekte foto’s tonen duidelijker hoe groot de druppelnotch is.

Nokia-7.2-render

We zien verder dat het scherm dunne schermranden heeft en dat de smartphone beschikt over een ronde camera-module met drie lenzen en een flitser. Onder de camera vinden we een vingerafdrukscanner. Ook zijn de uitsparingen voor de usb-c-poort en de 3.5mm koptelefoonaansluiting zichtbaar.

Als de Nokia TA-1198 inderdaad de Nokia 7.2 is, dan beschikt de Nokia 7.2 over een Snapdragon 660-processor, een 48 megapixel camera en een 3500mAh accu. Het is nog onduidelijk wanneer HMD Global de smartphone officieel zal introduceren.

Nokia-7.2-foto

via [gizmochina]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.