Nokia 2 Krijgt Update Naar Android 8.1 (Oreo)

Nokia 2 HMD GlobalTwee maanden geleden introduceerde HMD Global de Nokia 2. Dit is een budget-smartphone met minimale specificaties en een zeer grote 4100 mAh accu. Juho Sarvikas, de chief product officer bij HMD Global, heeft via Twitter aangegeven dat de Nokia 2 een update naar Android 8.1 (Oreo) zal ontvangen.

De Nokia 2 beschikt over een 5-inch scherm met resolutie van 720×1280 pixels, een Snapdragon 212-processor, 1GB werkgeheugen, 8GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 8 megapixel camera en een 4100mAh accu. De smartphone krijgt een adviesprijs mee van 99 euro.

Juho Sarvikas heeft op Twitter gereageerd op de vraag of de Nokia 2 wel of niet een Oreo-update krijgt. Sarvikas geeft duidelijk aan dat de smartphone een update naar Android 8.1 (Oreo) krijgt, maar een datum heeft hij niet gegeven. Ook geeft hij aan dat de update verbeteringen in het geheugenmanagement uit Android Go zal bevatten. De Nokia 2 is de goedkoopste smartphone waarbij een Android 8.1-update is bevestigd.

Juho Sarvikas tweet Nokia 2 Android 8.1 Oreo

via [hardware.info]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.