OnePlus 5(T)-update Voegt Gamingmodus En Schermopname-functie Toe

OnePlus-5TOnePlus heeft een nieuwe update uitgerold naar de OnePlus 5 en de OnePlus 5T. De update brengt onder andere een gamingmodus met zich mee samen met een tool waarmee je eenvoudig schermopnames kunt maken.

De nieuwe functies zijn aanwezig in OxygenOS 9.0.7, die momenteel in fasen wordt uitgerold naar de OnePlus 5(T). De nieuwe schermopname-tool is te vinden in het instellingen-paneel. Met de tool kun je eenvoudig een korte videoopname maken van wat er op je scherm te zien is. Dit komt bijvoorbeeld van pas wanneer je wilt uitleggen hoe je iets moet doen.

Een andere nieuwe functie in OxygenOS 9.0.7 is de Fnatic-modus. Deze modus zorgt ervoor dat de OnePlus 5 of OnePlus 5T optimaal presteert wanneer je een zware game speelt. Deze functie verscheen eerder al op de OnePlus 7.

Als laatste heeft OnePlus wat kleine verbeteringen aan bestaande functies doorgevoerd en de beveiligingspatch van juni toegevoegd. De OxygenOS 9.0.7-update is 500MB groot en komt in fasen binnen op de smartphones. Je ontvangt een notificatie zodra de update klaarstaat voor jouw toestel, maar je kunt ook handmatig controleren op updates via ‘Instellingen’ -> ‘Systeem-updates’.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.