Samsung Galaxy Tab S6 Opnieuw Te Zien Op Foto

Samsung-Galaxy-Tab-S6Samsung’s aankomende Galaxy Tab S6 tablet is opnieuw duidelijk te zien op een afbeelding. Ook zijn er een aantal specificaties uitgelekt die opnieuw bevestigen dat dat het gaat om een high-end tablet.

De afbeelding is gelekt door Evan Blass, een tech-lekker met betrouwbare connecties. De afbeelding komt overeen met eerder gelekte afbeeldingen, waardoor we er vrij zeker van zijn dat de tablet er zo uit komt te zien.

Volgens de bron krijgt de Samsung Galaxy Tab S6 een dubbele camera aan de achterzijde, vier stereospeakers van AKG en een 10,5-inch scherm. Intern vinden we een Snapdragon 855-processor, 6GB werkgeheugen en 128GB of 256GB opslagruimte. Aan de achterkant vinden we een gleuf waarin je de S Pen kung plaatsen.

Samsung-Galaxy-Tab-S6-render2

De wifi-variant zal waarschijnlijk een adviesprijs meekrijgen van rond de 699 euro. Er komt ook een LTE-uitvoering. Hiervoor betaal je waarschijnlijk 100 tot 150 euro extra. Het is nog onduidelijk wanneer de tablet in de Benelux op de markt zal verschijnen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.