Meer Details OnePlus 7T Pro Gelekt

OnePlus_7_ProOnePlus zal dit najaar de OnePlus 7T Pro introduceren en de afgelopen weken zijn al verschillende details uitgelekt. Dit keer zijn nieuwe foto’s opgedoken en spreken de geruchten over een camera met 5x optisch zoom.

De OnePlus 7T Pro zou voor de tweede keer gespot zijn op foto’s. De smartphone zit opnieuw in een case die een hoop van het uiterlijk bedekt, maar toch zien we dit keer iets meer dan op de vorige gelekte foto’s. Dit keer is namelijk ook de achterkant zichtbaar, waar we een driedubbele camera met drie lenzen vinden. Het gaat om een andere camera als op de huidige OnePlus-vlaggenschip, want de opening tussen de tweede en derde lens is groter.

De camera lijkt wel wat op de camera van de Huawei P30 Pro, waar we ook een grotere opening zien omdat de periscoopcamera met 5x optische zoom meer ruimte nodig heeft. Het is dus mogelijk dat de OnePlus 7T Pro ook een camera met 5x optische zoom krijgt.

Details over de interne hardware hebben we nog niet, maar we mogen in ieder geval een Snapdragon 855 Plus-processor verwachten.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *