“OnePlus Teaset 7T Pro Per Ongeluk Tijdens 7T-event”

OnePlus_7T_Pro_teaserOnePlus heeft op 26 september de OnePlus 7T aangekondigd, maar we verwachten dat de fabrikant binnenkort ook de OnePlus 7T Pro zal introduceren. De Pro-versie hebben we mogelijk al kort gezien tijdens het 7T-lanceringsevent in India.

Eerder dit jaar lanceerde OnePlus de OnePlus 7 en de 7 Pro. Op 26 september kregen we echter alleen de opvolger van de OnePlus 7 te zien. Het bedrijf heeft op 10 oktober een tweede evenement ingepland voor de lancering van de 7T-serie voor de Europese markt. Vermoedelijk krijgen we dit keer naast de reguliere OnePlus 7T ook de 7T Pro te zien.

Toch lijkt het er nu op dat we de 7T Pro op 26 september mogelijk al heel kort te zien kregen. De smartphone werd niet op het podium getoond, maar was wel zeer korte tijd op beeld te zien. Sudhanshu Ambhore deelde het tijdstip in de lanceringsvideo waar de 7T Pro vermoedelijk te zien is. Het valt gelijk op dat de 7T Pro geen ronde camera-module heeft, maar een verticaal geplaatste camera. Ook zien we naast de camera een langwerpig vlakje. Het is niet duidelijk waar deze voor dient, maar mogelijk gaat het om een laser-autofocus.

Specificaties OnePlus 7T Pro

Volgens de geruchten beschikt de OnePlus 7T Pro onder andere over een 6,67-inch 90 Hz-scherm met een QHD+ resolutie, een Snapdragon 855+-chipset, 8GB werkgeheugen, een 48MP driedubbele camera met 3x optische zoom en een pop-up selfiecamera. Er komt waarschijnlijk ook een 7T Pro McLaren Editie die is uitgerust met 12GB werkgeheugen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.