Sony Xperia 5 Officieel Aangekondigd

Sony-Xperia-5Sony heeft tijdens IFA 2019 in Berlijn de Xperia 5 aangekondigd. De smartphone heeft een compacte behuizing met een langwerpig 21 bij 9-scherm en krachtige specificaties.

De nieuwe smartphone van de Japanse fabrikant beschikt over een 6,1-inch scherm met een 21:9-beeldverhouding, een Full HD-resolutie van 2520 bij 1080 pixels en ondersteuning voor hdr. Aan de boven- en onderkant van het scherm zien we dunne randen voor de camera, speaker en sensoren. Hierdoor is een notch overbodig.

De Sony Xperia 5 is verder uitgerust met een Snapdragon 855-processor, 6GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte, een 3140 mAh accu, een vingerafdrukscanner aan de zijkant en een driedubbele camera bestaande uit een reguliere lens, een groothoeklens en een telelens, elk met een 12MP resolutie. De behuizing is dankzij de IP68-certificaat stof- en waterdicht.

De Sony Xperia 5 verschijnt begin oktober op de markt in de kleuren zwart, grijs en blauw. De smartphone krijgt een adviesprijs mee van 799 euro. Mensen die een pre-order plaatsen ontvangen een Sony WF-1000XM3 draadloze headset ter waarde van 250 euro cadeau.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.