Motorola One Zoom Met Vierdubbele Camera Aangekondigd

motorola_one_zoom_smartphoneMotorola heeft tijdens de IFA beurs in Berlijn de One Zoom aangekondigd. De Motorola One Zoom is een mid-range smartphone met een vierdubbele camera en een in-display vingerafdrukscanner.

De Motorola One Zoom is de afgelopen weken vaak opgedoken in de geruchtenmolen, maar nu heeft de fabrikant de smartphone officieel geïntroduceerd. Hierdoor weten we nu alle specificaties van de smartphone en ook wat voor adviesprijs de smartphone in Nederland krijgt.

De One Zoom beschikt over een 6,39-inch AMOLED-scherm met een resolutie van 2340 bij 1080 pixels, een Snapdragon 675-processor, 4GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte, een 4000 mAh accu en een in-display vingerafdrukscanner. De smartphone draait op een gewone versie van Android 9.0 (Pie), niet op Android One zoals de naam doet vermoeden.

motorola_one_zoom

Aan de achterkant beschikt de smartphone over een vierdubbele camera. Deze camera bestaat uit een 48MP reguliere lens, een 8MP telelens met 3x optische zoom, een 16MP groothoeklens en een 5MP dieptelens. Het Motorola-logo onder de camera geeft licht wanneer je een notificatie ontvangt. In de druppelnotch van het scherm vinden we een 25MP selfie-camera.

De Motorola One Zoom is nu in Nederland verkrijgbaar voor een adviesprijs van 429 euro.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.