HMD Global Introduceert Nokia 6.2 en Nokia 7.2

Nokia_7.2HMD Global heeft tijdens de IFA-beurs verschillende nieuwe smartphones aangekondigd, waaronder de Nokia 6.2 en de Nokia 7.2. Het gaat om aantrekkelijk geprijsde toestellen die draaien op Android One.

De Nokia 7.2 is een mid-range smartphone die is uitgerust met een 6,3-inch Full HD-scherm. Dit scherm heeft een waterdruppelnotch voor de selfie-camera en is voorzien van Standaard Dynamic Range technologie die er voor moet zorgen dat upscalen naar High Dynamic Range (HDR) nog mooier oogt.

Intern vinden we een Snapdragon 660-processor, 6GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte die je kunt uitbreiden met een microSD-kaart, een 20MP selfie-camera en een driedubbele camera aan de achterkant die bestaat uit een 48MP reguliere lens, een 8MP groothoeklens en een 5MP dieptelens.

De Nokia 7.2 draait op Android One en krijgt gegarandeerd minimaal 2 jaar lang Android-updates. De smartphone krijgt een adviesprijs mee van 349 euro en komt eind september op de markt in de kleuren Cyan Green (groen), Charcoal (zwart) en Ice (grijs).

Nokia-7.2-6.2

De Nokia 6.2 is een budget-smartphone met hetzelfde 6,3-inch Full HD-scherm, een Snapdragon 636-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte die je kunt uitbreiden met een microSD-kaart, een 3.500 mAh accu, een vingerafdrukscanner en een 16MP + 8MP + 5MP driedubbele camera aan de achterkant. Net als de Nokia 7.2 draait de Nokia 6.2 op Android One. De Nokia 6.2 kost 249 euro en is vanaf eind oktober verkrijgbaar in de kleuren Charcoal (zwart) en Ice (grijs).

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.