Honor 20 Pro Aangekondigd In De Kleur Icelandic Frost

Honor-20-Pro-Icelandic-FrostHonor heeft de Honor 20 Pro in een nieuwe kleur uitgebracht. De Honor 20 Pro Icelandic Frost heeft een glazen achterkant waarvan de kleuren zijn geïnspireerd door het IJslandse Jökulsárlón gletsjermeer.

De kleur van een smartphone heeft grote invloed op het besluit van de consument om een smartphone wel of niet te kopen. Fabrikanten breiden daarom regelmatig het kleuren assortiment uit. De nieuwe kleur Icelandic Frost is een gradiënt die van wit overloopt naar paarse en blauwe kleuren.

Honor_20_Pro_Icelandic_Frost

Daarnaast heeft Honor versie 3.0 van zijn Magic UI-softwareschil uitgebracht. De nieuwe versie van de schil brengt onder andere camera-verbeteringen met zich mee. Zo is er een camera-functie toegevoegd waarbij de iso-waarden van de camera op een meer optimale manier worden aangepast op basis van de belichting in je omgeving. Ook het uiterlijk van de interface is aangepast. Momenteel is Magic UI 3.0 alleen beschikbaar als bèta, maar in het vierde kwartaal van dit jaar zal de stabiele versie worden uitgerold.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.