Lenovo Introduceert Twee Nieuwe Tablets Met Google Assistant Ambient Mode

Lenovo_Yoga_Smart_TaheaderLenovo heeft twee nieuwe tablets aangekondigd die ondersteuning hebben voor de Google Assistant Ambient Mode. In deze mode kun je de tablets gebruiken als een zogeheten “smartdisplay”.

Lenovo heeft tijdens de IFA 2019 beurs de Lenovo Yoga Smart Tab aangekondigd. De tablet heeft een 10,1-inch scherm (1920×1200) met een standaard, zodat je de tablet in verschillende posities op tafel kunt zetten. Dankzij de Ambient Mode van Google Assistant kun je de tablet in een smartdisplay veranderen. De werking is te vergelijken met de Google Home Hub. De tablet is uitgerust met twee speakers van JBL, een Snapdragon 439-processor, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte die je kunt uitbreiden met een microSD-kaart, een 8 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant en een 7000 mAh accu. De Lenovo Yoga Smart Tab verschijnt deze maand op de markt voor 299 euro.

Lenovo_Yoga_Smart_Tab

De tweede tablet met de Google Assistant Ambient Mode is de Lenovo Smart Tab M8. Deze tablet heeft geen standaard, maar wel een laadstation die als statief kan dienen. De Smart Tab M8 heeft een 8-inch scherm met een resolutie van 1280×800 pixels, een MediaTek A22 Tab-processor, 2GB werkgeheugen en 16GB opslagruimte. De Smart Tab M8 verschijnt in oktober op de markt voor 149 euro.

Lenovo_Smart_Tab_M8

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.