“Specificaties Xiaomi Mi Mix 4 Opgedoken”

Xiaomi-Mi-Mix-3We verwachten dat Xiaomi later dit jaar de opvolger van de populaire Xiaomi Mi Mix 3 op de markt brengt. Van deze Mi Mix 4 zijn nu een aantal specificaties gelekt. Zo zou de Mi Mix 4 zijn uitgerust met een 90Hz-scherm en heeft de smartphone ondersteuning voor 40W-snelladen. Details over de smartphone gaan sinds kort rond in het geruchtencircuit.

De Xiaomi Mi Mix-serie is een populaire smartphone-lijn met high-end toestellen waarbij het scherm vrijwel de gehele voorkant in beslag neemt. We kijken dan ook uit naar de aankomende Mi Mix 4, die later dit jaar op de markt zal verschijnen.

Volgens de geruchten beschikt de Xiaomi mi mix 4 onder andere over een 108 megapixel camera-sensor van Samsung. Daarnaast beschikt de smartphone waarschijnlijk ook over een 16MP groothoeklens en een 12MP telelens. Volgens de doorgaans goedgeïnformeerde Russische Xiaomishka kan deze lens 5x optisch inzoomen.

Op de Chinese website Weibo is ook een bericht verschenen met wat informatie over de smartphone. Volgens deze Weibo-gebruiker krijgt de Xiaomi Mi Mix 4 een scherm met een 90Hz-verversingssnelheid. In het bericht lezen we ook dat de smartphone ondersteuning heeft voor 40Watt snelladen en dat er weer een pop-up selfiecamera aanwezig is.

Weibo_Xiaomi_Mi_Mix_4

De Xiaomi Mi Mix 4 zal volgens de laatste berichten al deze maand worden gepresenteerd. Een releasedatum of details over de adviesprijs hebben we nog niet.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.