Xiaomi Werkt Aan 9,2-inch Budget Tablet

Xiaomi-Mi-PadVia Twitter zijn gegevens gelekt waaruit kan worden opgemaakt dat Xiaomi bezig is met de ontwikkelingen van een nieuwe budget tablet. De persoon achter het Twitter-account tjb007 heeft het over een “Xiaomi-smartphone”, maar met een display van 9,2-inch is dit waarschijnlijk gewoon een tablet met SIMkaart-slot.

Uit de gedeelde benchmarktest van GFXBench blijkt dat de tablet beschikt over een 9,2-inch display met een resolutie van 1280×720 pixels, een 1,2GHz  64-bit Snapdragon 410 quad-core processor, een Adreno 306 videochip, 1GB werkgeheugen, 8GB opslagruimte, een SIMkaart slot, Bluetooth, GPS en WiFi. Ook beschikt de tablet over een camera aan de voorkant en achterkant, maar over de resolutie van de camera’s is nog niks bekend. Wel weten we dat de tablet draait op Android 4.4.4 (KitKat).

Wat voor adviesprijs de tablet mee krijgt en wanneer de tablet op de markt zal verschijnen is niet bekend. Wel zijn de specificaties een stuk minder dan die van de Xiaomi Mi Pad. Deze tablet kreeg een adviesprijs mee van omgerekend nog geen 200 euro.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.