Vivo V17 Pro Met Dubbele Pop-up Camera Aangekondigd

Vivo_V17_ProVivo heeft deze week een nieuwe smartphone aangekondigd onder de naam Vivo V17 Pro. De smartphone beschikt over opvallende hardware, waaronder een dubbele pop-up selfiecamera en een vierdubbele camera.

De Vivo V17 Pro is een mid-range smartphone met een 6,44-inch Full HD-scherm. Dit scherm heeft een resolutie van 2440 bij 1080 pixels en een in-display vingerafdrukscanner. Intern vinden we een Snapdragon 675-processor, 8GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte en een 4100 mAh accu.

Achterop vinden we een vierdubbele camera. Deze bestaat uit een 38MP reguliere lens, een 8MP groothoeklens, een 13MP telelens met 2x optische zoom en een 2MP dieptelens. De selfie-camera zit verwerkt in een pop-up module. Deze bestaat uit een 32MP reguliere lens en een 8MP groothoeklens.

vivo-v17-pro

De Vivo V17 Pro krijgt een adviesprijs mee van omgerekend ongeveer 388 euro, maar de smartphone zal niet in de Benelux worden uitgebracht. Mocht je de Vivo V17 Pro willen kopen dan is dit alleen via de grijze import mogelijk.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.