“Google Assistent Activeert Automatisch Wanneer Je Pixel 4 Optilt”

Google-Pixel-4-officieelGoogle zal de Pixel 4 en Pixel 4 XL op 15 oktober officieel introduceren, maar nog steeds duiken vrijwel dagelijks geruchten op over de aankomende vlaggenschip-smartphones. Volgens 9to5Google is het onder andere mogelijk om de Google Assistent automatisch te activeren wanneer je de Pixel 4 optilt.

Door de automatische activatie kun je gelijk een spraakcommando geven wanneer je de Pixel 4 oppakt. Je zult wel direct een commando moeten geven, anders schakelt de spraakassistent weer uit. Door de automatische activatie hoef je niet meer eerst “Hey Google” te zeggen om de spraakassistent wakker te maken.

Het is nog onduidelijk hoeveel controle je over deze functie hebt en hoe accuraat de spraakassistent is wanneer je de Pixel 4 oppakt. Het zou mooi zijn als je zelf kunt aangeven of je de spraakassistent wilt gebruiken door “Hey Google” te roepen, de smartphone op te pakken, beide opties wilt gebruiken of geen van beide. Over een paar dagen zal Google alle details en specificaties van de Pixel 4 en 4XL officieel bekendmaken en delen wij dit met jullie.

via [hardware.info]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.