“Eerste Motorola-smartphone Met Pop-up Selfiecamera Opgedoken”

Motorola_Smartphone_Pop-up_selfiecamera-headerOp het internet zijn foto’s opgedoken waarop een onaangekondigde Motorola-smartphone te zien zou zijn die is uitgerust met een pop-up selfiecamera. Het is voor het eerst dat Motorola een smartphone met deze technologie uitrust.

Op een Latijns Amerikaanse Facebook-pagina zijn meerdere foto’s geplaatst waarop volgens de bron een prototype van een Motorola-smartphone te zien is. Het valt op dat de smartphone een moderne uitstraling heeft met aan de boven- en zijkanten zeer dunne schermranden. In het scherm zit geen notch voor de selfie-camera. In plaats daarvan zien we aan de bovenkant een pop-up module die uit de behuizing schuift.

Verder zien we aan de achterkant een dual-camera en een opgelicht rondje, wat vermoedelijk de vingerafdrukscanner is. Linksonder zien we het logo van Motorola.

Aangezien het voor het eerst is dat er geruchten opduiken over een Motorola-smartphone met een pop-up selfiecamera, raden we aan om deze geruchten voorlopig nog met een korrel zout te nemen. Zodra er meer details opduiken via betrouwbare bronnen delen wij dit met jullie.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.