OnePlus Introduceert OnePlus 7T Pro en McLaren-editie

OnePlus_7T_ProNadat OnePlus eerder al de OnePlus 7T heeft geïntroduceerd heeft het bedrijf nu ook de 7T Pro aangekondigd. De smartphone krijgt een adviesprijs mee van 759 euro. Daarnaast brengt het bedrijf ook een McLaren Edition op de markt voor 859 euro.

OnePlus heeft tijdens een presentatie in Londen twee nieuwe vlaggenschip-smartphones van het bedrijf aangekondigd. De OnePlus 7T Pro en de 7T Pro McLaren Edition. De smartphones verschijnen in oktober en november op de markt.

De OnePlus 7T Pro beschikt net als de reguliere 7T over een 90Hz edge-to-edge-display. OnePlus is zo tevreden over de vloeiende beelden, dat het bedrijf heeft besloten om al zijn smartphones voortaan met een 90Hz-scherm uit te rusten. Het scherm van de OnePlus 7T Pro is 6,67-inch groot en heeft een QHD+ resolutie van 3120 x 1440 pixels. Ook vinden we in het scherm een in-display vingerafdrukscanner.

OnePlus_7T_Pro_12

Intern beschikt de OnePlus 7T Pro over een Snapdragon 855 Plus-processor in combinatie met 8GB LPDDR4X werkgeheugen en 256GB UFS 3.0 opslagruimte. De accu heeft een capaciteit van 4.085 mAh en heeft ondersteuning voor Warp Charge 30T. Hiermee kun je de accu in 30 minuten voor 68 procent opladen. Aan de achterkant beschikt de smartphone over een langwerpige driedubbele camera. Deze bestaat uit een 48MP hoofdlens met een f/1.6 diafragma en optische beeldstabilisatie, een 8MP telelens met 3x optische zoom en een 16MP groothoeklens. De selfie-camera zit verwerkt in een pop-up module en heeft een resolutie van 16 megapixels. De smartphone draait uit de doos op Android 10.

OnePlus 7T Pro McLaren Edition

OnePlus heeft ook een McLaren Edition aangekondigd. Deze uitvoering lijkt veel op de reguliere 7T Pro, maar heeft wel een ander uiterlijk en meer werkgeheugen. Zo beschikt de McLaren Edition over maar liefst 12GB werkgeheugen en heeft de behuizing een McLaren-design gekregen, oftewel een zwarte behuizing met papaja-oranje tinten. Deze kleur komt ook terug op de McLaren Racing Formule 1-auto. OnePlus heeft voor deze uitvoering een speciaal hoesje ontworpen die is voorzien van het duurzame composietmateriaal ‘Alcantara’. Dit materiaal zorgt onder andere voor een goede grip. Naast het uiterlijk aan de buitenkant hebben ook de animaties, pictogrammen, thema’s en wallpapers McLaren’s racekleuren gekregen.

OnePlus_7T_Pro_McLaren_Edition

De OnePlus 7T Pro is vanaf 17 oktober verkrijgbaar in de kleur Haze Blue voor 759 euro. Je kunt nu al wel een pre-order plaatsen, waarna de smartphone op 17 oktober zal worden bezorgd. De OnePlus 7T Pro McLaren Edition is vanaf 5 november verkrijgbaar en kost 859 euro.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.