“Officiële Renders Van OnePlus 7T Pro Gelekt”

OnePlus-7T-Pro-headerOnePlus zal de OnePlus 7T Pro waarschijnlijk over twee dagen officieel introduceren, maar de renders van de smartphone zijn nu al uitgelekt. Op de gelekte renders zien we de vlaggenschip-smartphone van verschillende kanten.

Eerder deze week schreven we dat we de OnePlus 7T Pro heel kort in beeld zagen tijdens de introductie van de reguliere OnePlus 7T. De Pro-versie is echter nog niet officieel aangekondigd. We verwachten dat dit donderdag zal gebeuren, aangezien OnePlus op deze dag een evenement heeft ingepland voor de introductie van de 7T-serie voor de Europese markt. Kort voor de introductie zijn echter al een aantal renders uitgelekt door telecominsider Ishan Agarwal.

Op de onderstaande renders zien we de OnePlus 7T Pro van de voorkant, achterkant en zijkant. Het gaat om een blauwe uitvoering en een aantal dingen vallen op. Zo neemt het scherm van de 7T Pro de gehele voorkant in beslag en heeft het scherm geen notch voor de selfiecamera. Dit komt omdat de smartphone is uitgerust met een pop-up selfiecamera. Daarnaast heeft de 7T Pro in tegenstelling tot de reguliere 7T geen ronde camera-module aan de achterzijde. In plaats daarvan zien we een verticale camera-opstelling met drie lenzen. Naast de camera lijkt een Time of Flight-sensor (ToF) aanwezig te zijn en onder de camera zien we een led-flitser.

Volgens de geruchten beschikt de OnePlus 7T Pro over een 90Hz-scherm met een resolutie van 3120 bij 1440 pixels, een Snapdragon 855 Plus-processor, 8GB werkgeheugen, 256GB opslagruimte en een 4085 mAh accu met Warp Charge 30T-ondersteuning. Zodra OnePlus de smartphone later deze week officieel heeft aangekondigd zullen wij alle details met jullie delen.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.