Sony Introduceert Xperia 1 Professional Edition

Sony-Xperia-1-Professional-EditionSony heeft in Japan een nieuwe smartphone aangekondigd. Het gaat om de high-end Xperia 1 Professional die in Japan een adviesprijs meekrijgt van omgerekend iets meer dan 1180 euro. De smartphone komt op veel vlakken overeen met de huidige Xperia 1.

De Sony Xperia 1 Professional is een nieuwe high-end smartphone die onder andere beschikt over een 6,5-inch 4k-oledscherm met een 21:9-beeldverhouding en hdr-ondersteuning. Ook is het scherm gekalibreerd voor D65. Intern vinden we een Snapdragon 855-processor, 6GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte, een driedubbele 12MP rear-camera, een 8MP selfie-camera en een 3300mAh accu.

De smartphone komt met de Imaging Edge Mobile-app. Hiermee kunnen gebruikers vanaf een Sony-camera draadloos foto’s naar hun telefoon downloaden. Daarnaast kunnen gebruikers via de ‘Transfer & Tagging’-extensie tags en spraakmemo’s aan foto’s toevoegen.

Sony-Xperia-1-Professional-Edition-camera

De Xperia 1 Professional Edition krijgt in Japan een adviesprijs mee van 130.000 Yen, omgerekend ruim 1180 euro. Het is nog onduidelijk of de smartphone ook in Nederland op de markt zal verschijnen.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.