HTC Introduceert Goedkope Blockchainsmartphone HTC Exodus 1S

htc-exodus-1sHTC heeft een goedkopere versie van zijn blockchaintelefoon aangekondigd. De HTC Exodus 1S kost in Europa 219 euro en beschikt over een cryptocurrencyfunctie waarmee een volledige bitcoin node gedraaid kan worden.

De HTC Exodus 1S is een budget-smartphone voor mensen die zich bezighouden met cryptocurrency. De smartphone beschikt over een 5,7-inch full hd-scherm, een oude Snapdragon 435-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte en een 13 megapixel camera. Nieuw is de cryptocurrencyfunctie waarmee je een volledige bitcoin node kunt draaien. De smartphone is dus in staat om bitcoin door te geven en te bevestigen en transacties te valideren.

Het is wel aan te raden om een minimaal 400 GB microSD-kaart te gebruiken wanneer je wil dat de Exodus 1S een volledig kopie van de bitcoin ledger kan dragen. Ook zijn er enkele beperkingen. Zo raadt HTC aan om de smartphone aan je wifinetwerk te koppelen en constant aan de oplader te gebruiken wanneer de node gedraaid wordt. Daarnaast is het niet mogelijk om bitcoins te minen met de HTC Exodus 1S. De smartphone is te bestellen via HTC’s eigen website voor 219 euro.

via [want]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.