“Oppo Reno 3 Krijgt 90Hz-scherm en 5G-ondersteuning”

oppo-reno-2-headerEr zijn geruchten opgedoken over de Oppo Reno 3. Er is namelijk een vermeende specsheet verschenen waarop vrijwel alle details worden genoemd. Zo zou de smartphone onder andere zijn uitgerust met een 90Hz-scherm en een 5G-modem.

Oppo introduceerde het afgelopen jaar zowel de Oppo Reno als de Oppo Reno 2-serie. Waarschijnlijk kunnen we over niet al te lange tijd alweer de Oppo Reno 3-serie verwachten. Specificaties van de smartphone zouden nu al zijn uitgelekt. De Oppo Reno 3 lijkt opnieuw om een zeer krachtige smartphone te worden.

De Oppo Reno 3 zou onder andere beschikken over een 6.5-inch scherm met een resolutie van 1.080 bij 2.400 pixels, een 90Hz-verversingssnelheid en een in-display vingerafdrukscanner. Achterop zit een vierdubbele camera met een 60MP hoofdlens, een telelens voor 5x optische zoom, een groothoeklens en een zwart-wit-camera. De selfie-camera heeft een 32MP resolutie.

Intern vinden we een Snapdragon 735-processor met een 5G-modem, 8GB werkgeheugen, 128GB of 256GB opslagruimte en een 4.500mAh accu met ondersteuning voor VOOC-snelladen.

We kunnen de specificaties niet bevestigen, dus neem ze voorlopig nog met een korrel zout. Het is nog onduidelijk wanneer Oppo de Reno 3 wil introduceren.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.