Huawei Komt Tijdens De MWC Met Opvouwbare Smartphone

HuaweiHuawei heeft bekendgemaakt dat het bedrijf tijdens de Mobile World Congress (MWC) een opvouwbare smartphone zal introduceren. De smartphone krijgt naast een buigbaar scherm ook ondersteuning voor het 5G-netwerk.

CEO Richard Yu heeft tegenover Reuters aangegeven dat Huawei volgende maand tijdens de MWC de eerste opvouwbare smartphone van het bedrijf zal presenteren. De introductie van Huawei’s opvouwbare smartphone zal waarschijnlijk iets later plaatsvinden dan de introductie van Samsung’s opvouwbare smartphone, die we naar verwachting op 20 februari al te zien krijgen.

Yu heeft verder aangegeven dat de winst uit de smartphoneverkoop nu voor het eerst groter is dan de winst uit de verkoop van andere producten. In totaal boekte Huawei vorig jaar een winst van 46 miljard euro, waarvan 48 procent te danken is aan de verkoop van smartphones. Hij verwacht dat Huawei dit jaar of volgend jaar zal uitgroeien tot de grootste smartphonefabrikant ter wereld. Momenteel verkoopt Samsung als enige bedrijf meer toestellen dan Huawei.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.