“Samsung Galaxy S11 Komt In Drie Formaten Op De Markt”

samsung-galaxy-s10_serieVolgens een doorgaans goedgeïnformeerde bron zal Samsung de Galaxy S11 volgend jaar in drie formaten op de markt brengen. Alle drie de uitvoeringen hebben ondersteuning voor het 5G-netwerk.

Evan Blass is een bekende tech-lekker met betrouwbare bronnen. Wanneer hij wat deelt nemen wij dit dan ook vaak serieus. Dit keer heeft hij informatie gedeeld over de Galaxy S11-serie. Volgens zijn bronnen zal Samsung drie uitvoeringen van de smartphone op de markt brengen. De kleinste uitvoering, vermoedelijk de S11e, krijgt een 6,2-inch of 6,4-inch scherm. De reguliere S11 heeft een 6,7-inch scherm. De Galaxy S11 Plus is de grootste uitvoering met een 6,9-inch scherm.

Blass schrijft verder dat de Galaxy S11e en de Galaxy S11 in twee varianten op de markt verschijnen. Namelijk met 5G-ondersteuning of enkel met 4G-ondersteuning. Van de Galaxy S11 Plus zou alleen een 5G-uitvoering op de markt verschijnen. Naar verwachting zal Samsung de Galaxy S11-serie in februari 2020 officieel introduceren.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.