Opnieuw Foto’s Samsung Galaxy S9 En S9+ Gelekt

Samsung Galaxy S9De bekende en betrouwbare lekker Evan Blass heeft op zijn Twitter-pagina @evleaks nieuwe afbeeldingen geplaatst waarop de Samsung Galaxy S9 en de Galaxy S9+ te zien zijn. Het gaat om de paarse uitvoering van de smartphones.

Samsung zal de nieuwe vlaggenschip-toestellen op 25 februari officieel introduceren, maar vanwege de vele lekken komen we op die datum waarschijnlijk voor weinig verrassingen te staan. Zo weten we al hoe de smartphones er uit zien en zijn er al verschillende keren specificaties uitgelekt.

Ditmaal zijn er afbeeldingen opgedoken waarop de voorkant, achterkant en zijkanten van de Lilac Purple-uitvoering van de Galaxy S9 en S9+ te zien zijn. Lilac Purple is één van de vier kleuren die Samsung op de markt zal brengen. De andere kleuren zijn Midnight Black, Titanium Grey en Coral Blue.

Samsung Galaxy S9+ Lilac Purple

Op de afbeeldingen zien we duidelijk dat de Galaxy S9 een enkele camera heeft en de Galaxy S9+ een dual-camera. Ook zien we dat de vingerafdrukscanner nu onder de camera zit, inplaats van ernaast. Dit komt overeen met eerdere geruchten.

De Galaxy S9 beschikt volgens de geruchten over een 12 megapixel camera met een variabele diafragma, terwijl de Galaxy S9+ is uitgerust met een dual-camera zonder variabele diafragma. Intern vinden we de nieuwste processor, tot 6GB werkgeheugen en tot 128GB opslagruimte. Het scherm van de Galaxy S9 is 5,8-inch groot terwijl de Galaxy S9+ is uitgerust met een 6,2-inch scherm.

via [dutchcowboys]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.