“Eerste Beelden Van Sony Xperia 3 Gelekt”

Sony-Xperia-3-foto-lekEr zijn beelden uitgelekt waarop de aankomende Sony Xperia 3 te zien zou zijn. We zien dat Sony’s nieuwe vlaggenschip-smartphone opnieuw dikke schermranden krijgt. De vingerafdrukscanner zit opnieuw aan de zijkant.

Er zijn meerdere beelden uitgelekt van de Sony Xperia 3. Op de bovenstaande foto zien we het scherm met vrij dikke schermranden en een uitsparing voor de selfie-camera. Op de onderstaande render zien we de zijkant van de smartphone, waar onder andere een vingerafdrukscanner zichtbaar is. Deze vingerafdrukscanner zou ook als powerknop dienen. De rear-camera bestaat vermoedelijk uit drie lenzen.

Sony-Xperia-3-render-lek

Volgens de geruchten beschikt de Sony Xperia 3 over krachtige hardware, waaronder een Snapdragon 865-processor. Deze chipset is nog niet door Qualcomm aangekondigd. Er komt een variant met 5G-ondersteuning en een variant zonder 5G-ondersteuning. Andere specificaties zijn nog niet uitgelekt.

We weten nog niet wanneer Sony de Xperia 3 officieel zal introduceren en wat voor adviesprijs de smartphone meekrijgt. We raden aan om de geruchten over de Xperia 3 voorloper nog met een korrel zout te nemen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.