Update Brengt Samsung Watch Active2 Naar Oudere Smartwatches

Samsung_Galaxy_Watch-updateSamsung heeft een nieuwe update klaarstaan voor de Galaxy Watch en de Galaxy Watch Active. Deze update brengt een nieuwe interface en functies van de Watch Active2 met zich mee.

De nieuwste software-update brengt verschillende nieuwe functies naar de Galaxy Watch en Watch Active. Zo kun je met Daily Health fitnessdoelen bijhouden en is het mogelijk om rondetijden te noteren tijdens hardlopen of fietsen. Daarnaast is de Low Heart Rate Alert-functie toegevoegd.

Ook krijgen gebruikers van de Galaxy Watch en Watch Active toegang tot Bixby Voice, waardoor het mogelijk is om de smartwatch te bedienen via spraakcommando’s. Als laatste zijn er aanpassingen gedaan aan de interface. Zo kun je met de My Style-functie de interface zelf aanpassen en heeft de Watch Active een Touch Bezel-interface gekregen, waardoor gebruikers de smartwatch kunnen bedienen door swipe-bewegingen te maken bij de rand.

Samsung is al begonnen met de uitrol van de update, maar deze update rolt in fasen uit waardoor het even kan duren voordat iedereen in Nederland en België de update kan downloaden.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.