“Honor 20 Pro Ontvangt Android 10-update In Februari 2020”

Honor-20-ProDe komende maanden ontvangen heel veel smartphones een update naar Android 10, inclusief de smartphones van de Chinese fabrikant Honor. Volgens de laatste berichten mogen gebruikers van de Honor 20 Pro een Android 10-update in februari 2020 verwachten.

Het is niet meer mogelijk om de bèta van Magic UI 3.0, de schil die Honor gebruikt voor de Android 10-update, te testen. Honor neemt namelijk geen nieuwe bèta-testers aan en werkt nu aan een stabiele versie van de update. De website AndroidWorld heeft contact opgenomen met Honor, waarna ze te horen kregen dat Honor de Magic UI 3.0-update in februari 2020 zal uitrollen naar de Honor 20 Pro. Vermoedelijk komt de update kort daarna ook binnen op de Honor View 20.

Magic UI 3.0 brengt verschillende nieuwe functies van Android 10 met zich mee. Zo heeft de nieuwste versie van de schil een systeembrede donkere modus en verbeterde privacyinstellingen. Ook moet het scherm sneller reageren, is er een waterpasfunctie in de camera-app toegevoegd en is de gebruikersinterface aangepast.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.